Wednesday, October 17, 2012

Classic Games Collection (Download) - Part 1


Classic Game Collection (Download)

1. Cassete Game Collection (Click To Download)
- Battle City
- Bomber Man
- Ice Climber
- Super Mario
- Ninja Gaiden
- etc.

How To :
1. Download
2. Extract,
3. Open FCEU.exe file
4. File->Open to choose game
5. Config-> Input to change controller















2. Chip Challenge (Click To Download)

























3. Ski Free (Click To Download)

 
:

4. Jezz Ball (Click To Download)




5. Goofy Golf Deluxe (Demo) -  Click to Download

Thursday, April 7, 2011

pressure comes attack me

feel camni da lama demolish dari diri aku... but y it come again today? hopefully this feeling can lead me to successful dikala aku tgh banyak assignment. Duk serabut dgn perangai sorg2... Well.. maybe sbb da lama this feeling tak hantui hidup aku, so aku rasa tak dapat handle well so far... but please, i need to recover in a nearest time. Or else, i will be finished!

Sunday, December 5, 2010

PROGRAM Merdeka Ku Sem 5...


Hehe.. Nama spontan yang didapati ketika aku sedang pening2 baca nota... Actually.. program ni dah dianjurkan untuk sem ke tiga berturut-turut dimana ia diadakan untuk menghargai jasa baik rakan sekumpulan dan rakan yang banyak menyapport saya dikala saya memerlukannya.... :) Hopefully enjoy la tadi ek... 5 Chicken Chop!! haha.. Kenyang...

Tanx coz always supporting me dear.... :)

Next time kedai lain plak kita serbu... hehe...


Thursday, November 25, 2010

Biarlah aku ceritakan dengan lagu...

Bestnya lagu ni... huuhuhu... (Mendalam tu,,,,)

Adakah diriku kau tak perlu lagi?
Adakah cintaku kau tak perlu lagi?
Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku?

Adakah selain bertakhta dihatimu?
Hinggakan dirimu merubah cintamu
Benarkah janjimu yang kau beri dulu kepada diriku?

Kau pernah berkata cintamu adalah selama lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata, kau cinta..

Sayangku dengarlah rintihan hatiku
Ingin kau kembali seperti dahulu
Kenangan di jiwa membuat ku rindu
Kepada dirimu

Kiranya diriku kau tak perlu lagi
Simpanlah kenangan cita cita di hati
Walaupun sukarku akur kali ini
Biarlahku pergi
Owh maafkanlah ku bertanya..

Perlu ke nak citer kat BLOG?

Peritnya hati ni dua tiga hari ni... tapi perlu ke nak cerita kat blog? erghh... sakit hati diperlakukan sebegini.... i need sumone..

Wednesday, October 17, 2012

Classic Games Collection (Download) - Part 1

0 comments

Classic Game Collection (Download)

1. Cassete Game Collection (Click To Download)
- Battle City
- Bomber Man
- Ice Climber
- Super Mario
- Ninja Gaiden
- etc.

How To :
1. Download
2. Extract,
3. Open FCEU.exe file
4. File->Open to choose game
5. Config-> Input to change controller















2. Chip Challenge (Click To Download)

























3. Ski Free (Click To Download)

 
:

4. Jezz Ball (Click To Download)




5. Goofy Golf Deluxe (Demo) -  Click to Download

Thursday, April 7, 2011

pressure comes attack me

1 comments
feel camni da lama demolish dari diri aku... but y it come again today? hopefully this feeling can lead me to successful dikala aku tgh banyak assignment. Duk serabut dgn perangai sorg2... Well.. maybe sbb da lama this feeling tak hantui hidup aku, so aku rasa tak dapat handle well so far... but please, i need to recover in a nearest time. Or else, i will be finished!

Sunday, December 5, 2010

PROGRAM Merdeka Ku Sem 5...

2 comments

Hehe.. Nama spontan yang didapati ketika aku sedang pening2 baca nota... Actually.. program ni dah dianjurkan untuk sem ke tiga berturut-turut dimana ia diadakan untuk menghargai jasa baik rakan sekumpulan dan rakan yang banyak menyapport saya dikala saya memerlukannya.... :) Hopefully enjoy la tadi ek... 5 Chicken Chop!! haha.. Kenyang...

Tanx coz always supporting me dear.... :)

Next time kedai lain plak kita serbu... hehe...


Thursday, November 25, 2010

Biarlah aku ceritakan dengan lagu...

0 comments
Bestnya lagu ni... huuhuhu... (Mendalam tu,,,,)

Adakah diriku kau tak perlu lagi?
Adakah cintaku kau tak perlu lagi?
Adakah dirimu dah berubah hati terhadap diriku?

Adakah selain bertakhta dihatimu?
Hinggakan dirimu merubah cintamu
Benarkah janjimu yang kau beri dulu kepada diriku?

Kau pernah berkata cintamu adalah selama lamanya
Bulan menjadi saksi pada malam itu
Kau kata, kau cinta..

Sayangku dengarlah rintihan hatiku
Ingin kau kembali seperti dahulu
Kenangan di jiwa membuat ku rindu
Kepada dirimu

Kiranya diriku kau tak perlu lagi
Simpanlah kenangan cita cita di hati
Walaupun sukarku akur kali ini
Biarlahku pergi
Owh maafkanlah ku bertanya..

Perlu ke nak citer kat BLOG?

0 comments
Peritnya hati ni dua tiga hari ni... tapi perlu ke nak cerita kat blog? erghh... sakit hati diperlakukan sebegini.... i need sumone..