Friday, July 17, 2009

Awex Era Komputersasi @ The Generation X... Hehehe

Macam2 awex yg kita dapat jumpa sekarang... anda rasa la kan, awex anda or anda sendiri dalam kategori mana... Meh kiter tengok... hehehehe...

  1. HARDDISK GIRL : Awek jenis ni biasanya akan ingat sume perkara sampai bila2 selagi die tak diformat (Hilang Ingatan)
  2. RAM GIRL (Read.Only.Memory) : Awex ni akan terus lupa memori mereka lepas putus... ish...ish...ish
  3. WINDOWS GIRL : Awex Jenis ni takkan dapat hidup bila dilepaskan, sama ada bunuh diri atau bunuh diri...
  4. SCREENSAVER GIRL : Awex ni hanya untuk tatapan je... (ala.. skandal jer.. hak hak hak)
  5. INTERNET GIRL : Awex ni payah nak dapat, tapi cepat je putus...
  6. SERVER GIRL : Awex ni asyik cibuk je manjang
  7. MULTIMEDIA GIRL : Awex ni bukanlah cantik sangat pon, tapi die pandai cantikkan diri...
  8. EMAIL GIRL : Ni lagi best, 8/10 kata-katanya.... memang PALSU...
  9. VIRUS,GIEL : Jangan la dapat awex camni... die datang bila die perlukan kita.. install diri die dalam hidup kita... kalo kite try unistal, kita akan hilang kesemuanya, kalau kita biar pon, kita akan kehilangannya....................................

2 comments:

Husna Najihah said...

ahaha..aplikasi yg baik..
dimanakah aku dan kwn2ku..

My-WiFeY-Wa said...

ntah.. ko rasa, ko kat kategori mana??

Friday, July 17, 2009

Awex Era Komputersasi @ The Generation X... Hehehe


Macam2 awex yg kita dapat jumpa sekarang... anda rasa la kan, awex anda or anda sendiri dalam kategori mana... Meh kiter tengok... hehehehe...

  1. HARDDISK GIRL : Awek jenis ni biasanya akan ingat sume perkara sampai bila2 selagi die tak diformat (Hilang Ingatan)
  2. RAM GIRL (Read.Only.Memory) : Awex ni akan terus lupa memori mereka lepas putus... ish...ish...ish
  3. WINDOWS GIRL : Awex Jenis ni takkan dapat hidup bila dilepaskan, sama ada bunuh diri atau bunuh diri...
  4. SCREENSAVER GIRL : Awex ni hanya untuk tatapan je... (ala.. skandal jer.. hak hak hak)
  5. INTERNET GIRL : Awex ni payah nak dapat, tapi cepat je putus...
  6. SERVER GIRL : Awex ni asyik cibuk je manjang
  7. MULTIMEDIA GIRL : Awex ni bukanlah cantik sangat pon, tapi die pandai cantikkan diri...
  8. EMAIL GIRL : Ni lagi best, 8/10 kata-katanya.... memang PALSU...
  9. VIRUS,GIEL : Jangan la dapat awex camni... die datang bila die perlukan kita.. install diri die dalam hidup kita... kalo kite try unistal, kita akan hilang kesemuanya, kalau kita biar pon, kita akan kehilangannya....................................

2 comments on "Awex Era Komputersasi @ The Generation X... Hehehe"

Husna Najihah on 18 July, 2009 14:06 said...

ahaha..aplikasi yg baik..
dimanakah aku dan kwn2ku..

My-WiFeY-Wa on 27 September, 2009 12:22 said...

ntah.. ko rasa, ko kat kategori mana??