Friday, March 19, 2010

to MAN, MADI, SHAH, AMIN, NAB,dll

:) Anak buah pertama kot... Walaupun lahir tak cukup bulan, tapi so far, sihat walafiat je budak ni... Bleh la kawan dgn anak buah :


P/S : Takde kena mengena dengan My LuvLuve E-????

7 comments:

Siti Zainab bt Ibrahim said...

aku pun dpt ank buah baru gak...huhu

madihah said...

nape anak buah pertama kot..huhu..ada kot juga tu..leh je kawan..comel3....

Anonymous said...

cute2...sapa nm baby nie....

Shahzu Ichah said...

Chah takde anak buah agi laa..tapi ada adik baby jeh. Nuramrina Rasyada. Nak tunggu anak sendiri, insyA kalau ada jodoh cepat. ehe

Ahmad Izzuddin Yusof said...

@ Nab : Ada link x kat blog ko? nanti aku link kan..

@ Anonymous : Nama dia Nur Zara Adelia

@ Chah : Nak Cepat? Jom Kawin!! :p

@ Madi : Kot? Sebab, anak buah dgn mak sorg ag, dah ramai.. :p

Siti Zainab bt Ibrahim said...

http://cintazainab.blogspot.com/2010/02/nephew-ke-15.html

Anonymous said...

aq ada gak anak buah..tp da besar..haha

Friday, March 19, 2010

to MAN, MADI, SHAH, AMIN, NAB,dll


:) Anak buah pertama kot... Walaupun lahir tak cukup bulan, tapi so far, sihat walafiat je budak ni... Bleh la kawan dgn anak buah :


P/S : Takde kena mengena dengan My LuvLuve E-????

7 comments on "to MAN, MADI, SHAH, AMIN, NAB,dll"

Siti Zainab bt Ibrahim on 19 March, 2010 17:32 said...

aku pun dpt ank buah baru gak...huhu

madihah on 19 March, 2010 17:56 said...

nape anak buah pertama kot..huhu..ada kot juga tu..leh je kawan..comel3....

Anonymous said...

cute2...sapa nm baby nie....

Shahzu Ichah on 20 March, 2010 12:09 said...

Chah takde anak buah agi laa..tapi ada adik baby jeh. Nuramrina Rasyada. Nak tunggu anak sendiri, insyA kalau ada jodoh cepat. ehe

Ahmad Izzuddin Yusof on 20 March, 2010 18:33 said...

@ Nab : Ada link x kat blog ko? nanti aku link kan..

@ Anonymous : Nama dia Nur Zara Adelia

@ Chah : Nak Cepat? Jom Kawin!! :p

@ Madi : Kot? Sebab, anak buah dgn mak sorg ag, dah ramai.. :p

Siti Zainab bt Ibrahim on 22 March, 2010 11:43 said...

http://cintazainab.blogspot.com/2010/02/nephew-ke-15.html

Anonymous said...

aq ada gak anak buah..tp da besar..haha