Monday, April 19, 2010

AMA datang UDM????

POST INI TIADA KENA MENGENA DGN MASALAH EMOSI AKU LATELY..TAPI AT LEAST IT RELEASE A LIL BIT..TANX

Hmmm... Kenapa tiba-tiba aku jumpa kembali?? Ingatan aku dah hampir lupus pada 'DIA'.. Tapi malam tadi, in about 2017, aku terpandang satu raut wajah yang buat aku tersenyum sorang2... Kenapa??

Berbaju T-Shirt Kuning, Track Suit n Black Specky... Exactly macam AMA!??#! .. I dont know what to say.. Tapi bila aku tanya GEN, "Lebih kurang r"..katanya... Bila aku perati betul2... 98% exactly.. The different? Height & dia x rapat sgt dgn kucing...

Baju kuning masa BTN..tudung hitam... Cuma spek je xhitam masa BTN..

Aku berkira-kira untuk approach.. tapi segan la plak.. Farid & Gen ada... Kronologinya adalah...

2017
- Mengusha daripada jauh... mata aku je ke yang nampak sama? hmm... abaikan...

2031
- Melalui depan aku & gen 2,3 kali... n aku tanya gen, "lebih kurang la... tinggi je kurang..".. Kata GEN

2045
- Menikmati hidangan makan malam.. Mata tetap cuba mengenal pasti... Farid & Amin dah mula mengumpat... (Ces.. Tak Guna!.. Ah, lantak la...)

2115
- Sambil tgk MENTOR, gen pergi perjumpaan catur... aku dgn farid tgk mentor... This time aku berkira-kira approach... tapi... pikir banyak kali...

2134
- "Aku nak beli air, nak x?" tanya farid... dengan konfiden aku jawab.. "X"..

2135
- Farid menuju membeli air, n tanpa pikir panjang, i'm approaching her...

Aku : "MMMmmm... Macam familiar..., Amik cos pe?"
DIA : "Ye ke? erm.. INTRADE... awk?"
Aku : "Science Comp... Sem bape dah?"
DIA : "Sem 4... "
Aku : "Owh.. sama batch la kita... tp xpernah nampak pun...erm.. nama apa?"
DIA : "AMA"
Aku : "Ha? AMA?"
DIA : "Yup..AMA..Amalina, orang panggil Amal je..."
Aku : "Owh... ingatkan ama tadi.. hehe.. lbh kurang la nama dgn mmber tu.."
DIA : ":$ hmm.. member nama apa?"
Aku : "Akmal.. tapi org panggil ama.."
....
....
....
....

2209
Kwn Dia : "K la izz, kitorang nak balik dah... "
Aku : "Erm... jap ama, no fon bleh?"
Dia : "01... "
Aku : "Erm.. jap2.. Amal miscall la.."
Dia : "Amal ngah mesej...ko tlg salin.."
Aku : "Ok3.. xpe, bape num amal?"
Dia : "01--------
Aku : "Ok, tanx... Nanti izz msj k.. Nice to meet you.."

:) camtu la citer dia... macam tak percaya.. tapi aku mmg xcaya aku g approach dia.. huhuh... malu2 plak AMAL tu...

P/S : Buat 'The Origin', doesnt mean to hurt you.. i just wanna share my night. Sowi k!
P/S : Buat 'MyLuvLuvE-R??' - Sowi ea syg... manja cuma nak sharing je... maafkan manja tau...
P/S : Buat 'Gen & Farid' Tanx bagi chance...
P/S : Buat 'Pembaca' Abaikan!!! hehe

CHOW! Aku online semata upload ni je...

6 comments:

Anonymous said...

ouhhhh.
bgus.
:)
-majmin-

free man said...

so...brave..
muahuahua..

Al' Nurul Amin Mustapha said...

confirm sem ni din dpt DL coz pbakar semangat dah mari, hahaha..
jgn lpa tunjuk ajar kat farid, lalala..

Rainbow said...

ptot ar ceria nak exam , upernyer pembakar semangat dpn fone haha

DinDang said...

Eh... mana ada cik ngah... Huhuhu... baru je jumpa la... :$

farah ain said...

hahahaha,,first2 bace macam tahun 2017,,hahahaha,,,upernyer mase,hahahaha,,:)

Monday, April 19, 2010

AMA datang UDM????


POST INI TIADA KENA MENGENA DGN MASALAH EMOSI AKU LATELY..TAPI AT LEAST IT RELEASE A LIL BIT..TANX

Hmmm... Kenapa tiba-tiba aku jumpa kembali?? Ingatan aku dah hampir lupus pada 'DIA'.. Tapi malam tadi, in about 2017, aku terpandang satu raut wajah yang buat aku tersenyum sorang2... Kenapa??

Berbaju T-Shirt Kuning, Track Suit n Black Specky... Exactly macam AMA!??#! .. I dont know what to say.. Tapi bila aku tanya GEN, "Lebih kurang r"..katanya... Bila aku perati betul2... 98% exactly.. The different? Height & dia x rapat sgt dgn kucing...

Baju kuning masa BTN..tudung hitam... Cuma spek je xhitam masa BTN..

Aku berkira-kira untuk approach.. tapi segan la plak.. Farid & Gen ada... Kronologinya adalah...

2017
- Mengusha daripada jauh... mata aku je ke yang nampak sama? hmm... abaikan...

2031
- Melalui depan aku & gen 2,3 kali... n aku tanya gen, "lebih kurang la... tinggi je kurang..".. Kata GEN

2045
- Menikmati hidangan makan malam.. Mata tetap cuba mengenal pasti... Farid & Amin dah mula mengumpat... (Ces.. Tak Guna!.. Ah, lantak la...)

2115
- Sambil tgk MENTOR, gen pergi perjumpaan catur... aku dgn farid tgk mentor... This time aku berkira-kira approach... tapi... pikir banyak kali...

2134
- "Aku nak beli air, nak x?" tanya farid... dengan konfiden aku jawab.. "X"..

2135
- Farid menuju membeli air, n tanpa pikir panjang, i'm approaching her...

Aku : "MMMmmm... Macam familiar..., Amik cos pe?"
DIA : "Ye ke? erm.. INTRADE... awk?"
Aku : "Science Comp... Sem bape dah?"
DIA : "Sem 4... "
Aku : "Owh.. sama batch la kita... tp xpernah nampak pun...erm.. nama apa?"
DIA : "AMA"
Aku : "Ha? AMA?"
DIA : "Yup..AMA..Amalina, orang panggil Amal je..."
Aku : "Owh... ingatkan ama tadi.. hehe.. lbh kurang la nama dgn mmber tu.."
DIA : ":$ hmm.. member nama apa?"
Aku : "Akmal.. tapi org panggil ama.."
....
....
....
....

2209
Kwn Dia : "K la izz, kitorang nak balik dah... "
Aku : "Erm... jap ama, no fon bleh?"
Dia : "01... "
Aku : "Erm.. jap2.. Amal miscall la.."
Dia : "Amal ngah mesej...ko tlg salin.."
Aku : "Ok3.. xpe, bape num amal?"
Dia : "01--------
Aku : "Ok, tanx... Nanti izz msj k.. Nice to meet you.."

:) camtu la citer dia... macam tak percaya.. tapi aku mmg xcaya aku g approach dia.. huhuh... malu2 plak AMAL tu...

P/S : Buat 'The Origin', doesnt mean to hurt you.. i just wanna share my night. Sowi k!
P/S : Buat 'MyLuvLuvE-R??' - Sowi ea syg... manja cuma nak sharing je... maafkan manja tau...
P/S : Buat 'Gen & Farid' Tanx bagi chance...
P/S : Buat 'Pembaca' Abaikan!!! hehe

CHOW! Aku online semata upload ni je...

6 comments on "AMA datang UDM????"

Anonymous said...

ouhhhh.
bgus.
:)
-majmin-

free man on 19 April, 2010 11:33 said...

so...brave..
muahuahua..

Al' Nurul Amin Mustapha said...

confirm sem ni din dpt DL coz pbakar semangat dah mari, hahaha..
jgn lpa tunjuk ajar kat farid, lalala..

Rainbow on 19 April, 2010 18:28 said...

ptot ar ceria nak exam , upernyer pembakar semangat dpn fone haha

DinDang on 20 April, 2010 01:56 said...

Eh... mana ada cik ngah... Huhuhu... baru je jumpa la... :$

farah ain on 22 April, 2010 06:54 said...

hahahaha,,first2 bace macam tahun 2017,,hahahaha,,,upernyer mase,hahahaha,,:)